Григор Димитров от дълго време насам е в близки приятелски

...
 Григор Димитров от дълго време насам е в близки приятелски
Коментари Харесай

Винъс Уилямс не скри възхитата си спрямо Григор: Моля те, научи ме на това движение

 Григор Димитров отдавна насам е в близки другарски връзки със сестрите Уилямс, като нееднократно е споделял по какъв начин те са голямо ентусиазъм за него и мечтае да излезе с някоя от тях в мач на смесени двойки. Първата ни ракета и двете митове нерядко през годините са споделяли мигове на корта и отвън него, а Серина и Винъс даже особено посетиха една от срещите на българина от шампионата в Делрей Бийч, след което хасковлията върна жеста и на US Open седеше дружно с дъщерята на 23-кратната шампионка от Шлема, която приключи кариерата си точно на своята домашна конкуренция от Големия шлем.

Изглежда пък Винъс продължава да следи изкъсо изявите на Димитров в ATP Тура, тъй като единствено преди няколко дни разгласява видео в обществените мрежи от полуфиналния дуел на надпреварата във Виена сред нашия съотечественик и Даниил Медведев. Въпросният клип съдържа невероятното деми воле, което родният ни представител изигра в края на първия сет, когато загуби равновесие и падна на корта, само че въпреки всичко съумя да завоюва точката с това си отиграване.

Самата някогашна номер едно очевидно е останала извънредно впечтлена от въпросния удар на Гришо и учтиво го моли да я научи на същото нещо.

Unorthodox but effective
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР